Efterfødselstræning

I Virum, Holte og Birkerød tilbyder jeg efterfødselstræning til mødregrupper eller små hold af mødre med max 6 deltagere på hvert hold.

Træningen foregår hjemme privat hos Jer i haven eller i stuen, alt efter hvad vejret tillader. Det kræver ikke en stor stue, blot at sætte et par stole eller møbler til side. Jeg oplever det giver meget mere ro hos såvel babyer som mødre, at træningen foregåe privat, hvor man hurtig kan trille en tur med baby eller sidde i sofaen og amme.

I skal bare sørge for egen træningsmåtte. Jeg medbringer træningsudstyr, og så garanterer jeg I får den rette skånsomme men effektive træning, som skal til efter en fødsel.

Jeg undersøger første gang for rectus diastase, og der tages individuelle hensyn i træningen, da man kan have forskellige komplikationer efter fødsler, som der skal tages hensyn til. Andre er kommet mere eller mindre problemfrit gennem fødslen, og har måske brug for en mere intensiv indsats.

Det er dog vigtigt, at man uanset hvor god form man tidligere har været i, giver sin krop tid til at hele efter en fødsel, og starter op med at få rigtigt og kontrolleret fat i kernen, inden man starter på træning som eksempelvis løb og hop. Jeg hjælper Jer godt på vej, og I vil i et forløb på 10 gange opleve en større og bedre kontrol af kernen, og have et bedre udgangspunkt, for at starte på mere intensiv træning.

Kontakt mig

Email:

info@vibekeutzon.dk

Tel:

26 61 87 67