Hvem er jeg

Jeg er uddannet fysioterapeut, kraniosakralterapeut og ayurvedisk sundhedsvejleder. Jeg har taget en lang række efteruddannelser og kurser indenfor fysioterapi i bla: Mc Kenzie, Mt-kurser, Mulligan, Fysiopilates, Fysioflow, Be Activated, rectus diastase.

Mine fokuspunkter er at arbejde med efterfødselstræning og rectus diastase, at genskabe en stærk kerne og krop efter en eller flere fødsler. Min forandring på egen krop, efter tre fødsler, har været mærkbar, og en rigtig og langsom genoptræning er forudsætning for at kroppen kommer til at fungere optimalt igen.

Jeg arbejder også med stress hos børn og voksne. Rigtig mange børn og unge lider af stress, uro og angst. Det skaber ofte både vejrtrækningsproblemer samt smerter, stivhed og hovedpine. Min erfarring med at kombinere fysioterapi med kraniosakralterapi har en rigtig god effekt på mange i denne målgruppe.

Følger efter hjernerystelser og whiplash er nogle af de problematikker, hvor kraniosakralterapi også har rigtig god effekt, og hvor andre behandlingsformer ofte bliver for voldsomme.

Sidst men ikke mindst arbejder jeg meget med den teknik som hedder: Be Activated. Det går kort fortalt ud på at aktivere muskulatur, som har været sat ud som følge af længere tids fejlbelastning eller stress.

Kroppen finder selv ud af at hente reccourcer andre steder i kroppen, når dele sætter ud, og det er uden vi selv altid er klar over det. Det resultere på længere sigt i uhensigtsmæssige bevægemønstre og ledsages af smerter eller stivhed. Teknikken har haft stor effekt på min egen krop, og har øjeblikkelig virkning. Jeg anvender teknikken i kombination med kranio sakral terapi, og fysioterapi, så kroppen både fysisk og nervemæssigt kommer i balance.