Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi er en meget blid behandlingsform, som går i dybden og afspænder nervesystemet og det bindevæv som ligger omkring kraniet og centralnervesystemet.

Spædbørn med skævt eller fladt baghoved, låsninger/skævheder i rygsøjlen, eller børn som lider af kolik eller uro i systemet har god effekt af kraniosakralterapi. Behandlingen er skånsom og virker derfor ikke voldsomt på babyer.

Urolige børn som har svært ved at koncentrere sig eller sidde stille, har som oftest også rigtig god effekt af kraniosakral terapi. Det beroliger nervesystemet, og forbedre evnen til at falde i søvn.

Ved stress, angst, depression eller hvis du har været i chock er du uden tvivl anspændt i nervesystemet. Efter et trafikuheld, et traume eller anden form for uheld, er din krop typisk i beredskab, og har svært ved at give slip.
Her giver det rigtig god mening at behandle med Kraniosakralterapi, men også hvis du bare lider af en mildere form for stress, hvor du blot oplever eks svimmelhed, tinnitus, uro eller måske søvnbesvær.

Hovedpine og migræne er også målgrupper som oftest har glæde af denne form for behandling.

Email:

info@vibekeutzon.dk

Tel:

26 61 87 67

Adresse:

Kastanjehytten

Øverødvej 91

2840 Holte